Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Σινέ- Καραντίνα 2

Οι εργαζόμενοι-ες, φοιτητές-τριες, άνεργοι-ες και  οι γονείς στην εργατική λέσχη επιλέξαμε και αυτή την εβδομάδα  5 ταινίες στα πλάισια της συλλογικής συντροφιάς και διασκέδασης.

1.Mια διαφορετική απεικόνιση του Αμερικανικού Εμφυλίου όπου, φτωχοί Νότιοι τα βάζουν με πλούσιους Νότιους όταν αντιλαμβάνονται τις ταξικές αδικίες του πολέμου! (Δραματική)

2 ανθρώπινη μνήμη, μέσα από την ιστορία των αυτόχθονων ιθαγενών της Παταγονίας, των πρώτων Βρετανών αποίκων της Χιλής και των πολιτικών κρατουμένων της χούντας του Πινοσέτ! (Ντοκυμαντέρ)

3.Ένας άστεγος, ο οποίος έχει χάσει μικρός τον πατέρα του από νάρκη και ο ίδιος ζει με μια σφαίρα σφηνωμένη στο κεφάλι, αποφασίζει να εκδικηθεί τους υπεύθυνους για όλα αυτά εμπόρους όπλων! (Κωμωδία)

4. Μια ταινία για τον αυτισμό (όλοι είμαστε χρήσιμοι φτάνει να μην μας πετάξουν στον Καιάδα)-(Κοινωνική)

5.Λίγες ημέρες πριν από τα γεγονότα της Πλατείας Ταχρίρ ένας Αιγύπτιος διεφθαρμένος αστυνομικός αναλαμβάνει την υπόθεση δολοφονίας μιας τραγουδίστριας. Σε αυτή εμπλέκεται ένας πλούσιος επιχειρηματίας και προτού ξεκινήσει η έρευνα, άνωθεν εντολή κλείνει την υπόθεση ως αυτοκτονία! (Νουάρ)

το link για την 2η εβδομάδα:
https://drive.google.com/drive/folders/1CSvjjvpTRxcqvUo-LG05aNk1Wbnaq_WX?usp=sharing
Κατεβάστε στον υπολογιστή σας.

Καλή θέαση-Ψυχή βαθιά.
Μένουμε Ενεργοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου